Have og terrasse trends år 2022

girls use modern laptop and drink delicious natural cocktails spending time together

På grund af pandemien, så har vi lært at sætte mere pris på vores hjem! Det samme gælder vores have, og vores drømme om en luksuøs have og hjem er aldrig været større. Der er en stigende tendens lige her og nu og det indebærer, at vi ønsker følelsen af et hotel, hjemme, og mange efterspørger derfor produkter, som de normalt ville nyde af på en ferie. Der er en markant stigning af folk, der efterspørger swimmingpools, udekøkkener, pejse, udendørs belysning og varmelys.

Detaljerne  

En have, en terrasse eller en altan har et stort potentiale, når det kommer til at skabe en hyggelig atmosfære. Mange gange kan det være de små detaljer, der gør den store forskel. En trend for 2022 er at fokusere på de helt små ting i haven. Den der lille ekstra blomst eller designerstol.

Mere grønt

Mange har fået øjnene op for havearbejde og planlægning af terrassen og haven i forbindelse med pandemien. Vores hjem er blevet et vigtigere sted end tidligere og mange drømmer om at have deres egen oase lige udenfor deres hjem, hvor du kan finde afslapning og få en miljøforandring efter en dag indendørs på arbejde.

Læs mere: Gode råd om etablering af drivhus

Bæredygtighed 

Ligesom vores indretning indenfor, skal vores have også være bæredygtig. Vi undgår produkter som er dårlige for miljøet og vælger lokalt producerede planter i stedet for planter importeret fra udlandet. Vi overvejer også konsekvenserne af vores brugen af el som f.eks. el-gulvvarme og andet som kan lade lede til belastning af vores klima. 

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.