Tag dig af dig selv og dit alkoholforbrug

Alle slags misbrug har en ting til fælles. De starter og eksisterer i et menneskes hverdag på grund af problematiske omstændigheder. Oftest følelsesmæssige, der ikke er blevet bearbejdet ordentligt hos den enkelte. Alkoholen, eller hvilken som helst anden form for rusmiddel og misbrug, hjælper en til at komme igennem tilværelsen.

Den kan hjælpe en til at holde sig selv ud, selvom den oftest bidrager til en ulykkelig virkelighedsflugt. Der naturligvis kun fører til, at der bliver taget mindre hånd om problemerne og man fjerner sig fra sine nærmeste, som man også ofte svigter. 

Du skal ikke være bange for at tage dig af din psyke 

Selvfølgelig handler det bare om at søge hjælp hurtigst muligt, hvis man har et alkoholmisbrug i større eller mindre grad. Endelig inden misbruget vokser sig alt for stort, og det bliver for vanedannende. Det er kun stærkt at tage sig af sin humor og psyke, det er kæmpestor selvkærlighed. Mange, der har brug for psykologisk hjælp, som man godt kan putte et alkoholforbrug hos et menneske indenunder også, bliver paniske.

De frygter at blive fortalt, de lider af en psykisk sygdom eventuelt. At der ikke er noget at still op, og at de skal udsættes for folks fordømmelse. De frygter også at blive opdaget og stå over for deres fejl. Yderligere er der naturligvis 100 forskellige subjektive årsager til frygt for at komme i behandling. Vi skal bare blive bedre til at tage hånd om os selv, når vi har det dårligt.

Kom i behandling for alkoholisme

Når man skal i behandling for et alkoholmisbrug kommer man enten i terapi, afvænning eller får hjælpeværktøjer via forskellige metoder eksperter vurderer passer dig, din livsstil og din situation. Der er jo folk, hvor alkoholforbruget er lille, men kunne stikke af. Så er der andre, der allerede er ramt af hårde mén. Hvor de fysiske skader også er stærke. Kom i Alkohol behandling en gang for alle, det vil du aldrig fortryde.

Tag dig selv dybt alvorligt. alle fejler her i livet, og der er ofte en årsag, du ikke kun selv er medskyldig i. Udfordringer vokser sig kun større, hvis man ikke tør gå ind i dem og tage hånd om dem. Tro på dig selv, for det vil kun medføre, du kan være det bedste menneske for andre efterfølgende og dermed få de mest fantastiske ting ud af live.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.