Sammensæt en frugtordning til virksomheden

En frugtordning kan være en god idé at have til sin virksomhed. Hvis man får leveret frugten direkte til døren én eller flere gange om ugen, er det en nem måde at servere en lækker snack til samtlige medarbejdere i virksomheden. Hvis dette lyder som en løsning til din virksomhed, kan du derfor med fordel læse med videre her.

Hvad passer bedst?

Alle virksomheder er ikke ens. Derfor behøver alle frugtordninger naturligvis heller ikke være det. Firmafrugt i FrugtKurve eller FrugtKasser til virksomheder og firma frugt. Frugtlevering erhverv. Her kan du således finde den løsning, der passer bedst til lige netop din virksomhed og dine medarbejdere. Der findes nemlig diverse frugtkurve i forskellige størrelser, hvorfor du skal vælge den løsning, som passer bedst – afhængig af hvor stor din virksomhed er, og hvor meget frugt dine medarbejdere spiser i løbet af dagen.

Årstidens modne frugter

Der findes meget forskelligt frugt, af hvilken årsag der naturligvis ikke vil være det samme at finde i kurven hver eneste gang. Der vil være nogle basisfrugter, som dine medarbejdere kan spise. Dog vil frugtkurven ligeledes være tilpasset årstiden, hvilket betyder, at årstidens modne frugter vil blive prioriteret i leveringen. Derfor vil der være en vis variation i frugtordningen, og der vil hele tiden være noget forskelligt at vælge imellem.

Få et godt tilbud

Uanset hvor du har din virksomhed, vil det være muligt at få denne frugtordning. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte firmaet, hvis det lyder som noget for dig. Inde på websiden kan du finde en formular, som er nem at udfylde. Her kan du blot skrive dine oplysninger, hvorefter du vil blive kontaktet af en medarbejder. Han eller hun vil således give dig et tilbud, som er tilpasset din virksomheds behov. Det er en nem måde at glæde dine medarbejdere på hver eneste dag.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.