Kan I løse det store mysterie? Prøv det sammen

Året er 1902. Kronprinsen af England bliver afpresset af en orden af republikanere. Som engelsk, kongelig agent skal du og dine kollegaer bryde ind i en obersts palæ og finde de spor, der kan hjælpe jer med at redde det britiske kongehus. Men det er sværere end som så. Du og dine kollegaer bliver nemlig delt op i to hold, og kun ved at arbejde sammen på tværs af rum uden at kunne se hinanden, kan i løse gåden.

Sådan lyder opgaven i Sherlock mystery room København, som er et af de mysterie rum, du kan prøve med familien, vennerne eller kollegaerne.

Hvad er er mystery room?

Et mystery room eller escape room er en sjov, social oplevelse, hvor du skal arbejde sammen med dine venner, dine kollegaer eller din familie om at finde spor og løse gåder, før tiden løber ud, og missionen mislykkes. Du kender måske konceptet fra TV2-programmet ‘En vej ud’, hvor kendte mennesker skal arbejde sammen om at løse en række opgaver for at slippe ud af et rum.

Escape rooms er de senere år blevet uhyre populære. Så populære, at der i dag er flere en 10.000 mystery rooms eller escape rooms rundt omkring i verden. Og nu er de også i København. Hos os kan du nemlig prøve kræfter med tre forskellige mystery rooms: Sherlock, hvor du skal redde det engelske monarki. Da Vinci, hvor I skal finde den hellige gral eller Outbreak, som er danmarks største installation af mystery rooms, hvor du skal finde kuren, der kan redde verden fra en dødelig pandemi.

En gennemført oplevelse

I vores mystery rooms vil du få en gennemført og professionel oplevelse. Vores gåder er gennemarbejdede og svære at løse. Ofte skal der mange forsøg til, før du knækker den, og der skal tages mange omveje. Og hvis samarbejdet kokser, bliver det endnu sværere at løse opgaven.

Der er samtidig fokus på en autentisk og nervepirrende oplevelse. Når spillet starter vil du blive mødt af en gamemaster, som styrer spillet. Gamemasteren er en skuespiller, som far start til slut indtager en rolle, der giver dig oplevelsen af, at spillet er gået i gang, selv før det begynder.

Gamemasteren har meget stor indflydelse på, hvordan et mystery room opleves, og derfor har vi fået fat i og oplært uhyre dygtigt personale, der sørger for, at du lever dig lige så meget ind i spillet, som de gør.

Polterabend, teambuilding eller fødselsdag

Et mystery room er oplagt i mange forskellige anledninger. Det er en sjov aktivitet til polterarbend eller fødselsdag, og så fungerer de rigtig godt som teambuilding-øvelser. Trænger I til at blive rystet sammen og teste jeres samarbejde, så er et mystery room noget for jer.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.