Hav den rigtige vejsikring klar

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i trafikken, uanset om du selv sidder bag rattet eller måske har gang i at spærre en del eller noget af en vej af i forbindelse med et arrangement. Der kan være mange anledninger til at opsætte en vejsikring. Måske skal der udføres vejarbejde, så bilisterne skal dirigeres udenom der, hvor I laver jeres arbejde. Det kan også ske, at du skal afholde et cykel- eller motionsløb, og vil lede de glade motionister og løbere ud på vejen. Så er det en god ide at spærre vejen af, så der ikke sker nogle uheld – og på

https://ramudden-vejsikring.dk/udlejning-services

kan du finde et væld af forskellige muligheder for at spærre vejen eller dele af vejen af.

Få lavet den korrekte ensretning

Det kan være, at du kun skal spærre et af sporene på vejen af. Så skal du have ensrettet trafikken i det ene af de to vejspor, og så er det en god idé at have dig et lille lyssignal, så bilisterne i de to forskellige kørselsretninger ved, hvornår de må køre afsted. Det er også klogt at få en fysisk barriere sat op, så ingen bilister misforstår afspærringen og kommer til at køre i det aflukkede spor. På den måde kan du meget simpelt sikre at færdselssituationen bliver sikker for alle.

Et sikkert sted at være for alle

Det er nemlig ikke kun bilisterne, som tænker på, når du spærrer vejen sikkert af i forbindelse med vejarbejde. De håndværkere, som har deres daglige gang på arbejdspladsen, skal føle sig trygge, når de går op og ned af den tætte trafik. Det er for alles bedste at sørge for, at du har sikret vejen ordentligt af – så hvad med allerede i dag at få styr på vejsikring til dit næste projekt, uanset om du skal lave vejarbejde eller arrangere et motionsløb.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.