Er du lige flyttet i ny bolig?

Hvis du er flyttet ind et nyt sted, hvad end det er første gang, eller måske tredje eller fjerde gang, så er der et par ting, som kan være smarte at overveje undervejs.

Renovationer

Det er ikke uhørt, at man ved tilflytning til nyt hus, ønsker at få foretaget renovationer. Mange køber et hus som de er 80-90% vild med, for derefter at tilpasse det, så det bliver til drømmehuset. Det kræver naturligvis et kendskab til nogle dygtige håndværkere, der kan hjælpe med de renovationer – medmindre du selv har hænderne helt rigtigt skruet på. Hvis du har brug for en murer så se her. Er det andre håndværkere du er mere ude efter, så handler det altså om at undersøge området grundigt, inden du vælger det firma som du føler dig tryg ved!

Skadedyr

Skulle du være så uheldig at flytte ind i et hus, hvor der efter en rum tid begynder at opstå spekulationer om, hvorvidt der måske er skadedyr til stede. Det kan være alle tænkelige skadedyr lige fra møl til husmår, og her handler det i sandhed om at finde kvalificeret hjælp til at afværge disse dyr. Ingen ønsker at leve med kæmpe hvepsebo under taget, eller husmår i væggene. Klik her og læs mere om hvordan du kan skaffe dig netop den hjælp du har brug for. Hvis ikke for nu, så for fremtiden!

Forsikringer

Slutteligt ses forsikringer, som en af de ting, man hurtigt kan komme til at overse, når man står midt i flytterod, med småproblemer og kaos op til halsen. Det er dog vigtigt i hvert fald at forsøge at huske på det, da det er smart at forsikre ens nye hus. En sådan forsikrings pris afhænger af boligens beliggenhed, boligens type, størrelsen og hvornår boligen er blevet opført og indebærer ofte husforsikring, indboforsikring og ejerskifteforsikring.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.