En tur til sydens sol i foråret

Kunne du godt tænke dig at få et boost af energi? Måske det, du trænger mest til, er en tur sydpå, hvor du virkelig kan få tanket op på energi og sol. Mange trænger til at få lidt ro på efter et efterår, der måske har været presset på arbejdet efterfulgt af december måned, der altid bliver travl. Tyrkiet er et land, der har meget at byde på – ikke mindst muligheden for at tage en uge, hvor der virkelig er afslapning på menuen.

Tyrkiet har mange turistområder med gode hoteller, pools og muligheden for at få kulturelle oplevelser. Hvis du ikke er bekendt med Tyrkiet fra tidligere, kan du måske bruge lidt tid på at undersøge, hvad de forskellige steder har at byde på. Antalya er et af de mere populære områder. Du kan for eksempel kigge på rejser til Belek, der ligger i det område, hvor der er rig mulighed for en god solferie.

Tur for to eller for hele familien?

Der er forskel på, hvad man kigger efter, hvis man går efter en familieferie frem for en tur for to. Heldigvis har Belek flere forskellige resorts, hvor hele familien kan få en skøn tur. Er børnene stadig små, er der ofte underholdning af forskellige art eller områder, hvor børnene kan lege med andre jævnaldrende. Det giver dem en god oplevelse og jer muligheden for at slappe helt af i en time eller to.

Omvendt er der også hoteller rettet primært mod voksne, hvor I virkelig kan nyde at være afsted bare jer to. Det kan være, det ikke tiltaler jer bare at ligge ved en pool i en uge. Så er det, at I skal til at se på, hvad Belek har at byde på i lokalområdet, hvor I kan se på alt fra naturen til de lokale markeder, der holdes.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.