Disse 3 slags maskiner er uundværlige til din arbejdsplads

Hvis du har en virksomhed der jævnligt bruger løfteudstyr, maskiner og transportvogne, eller arbejder et sådant sted, ved du helt sikkert hvor nødvendigt det er for arbejdsgangen. På lagre og produktioner er det f.eks. vigtigt at have dette slags udstyr, da det mindsker tunge og svære løft, og dermed undgår man grimme arbejdsskader. Her kommer tre maskiner, som er uundværlige på din arbejdsplads.

Pallestablere

Intet lager uden en pallestabler. Man skal ofte flytte mange tunge ting rundt på et stort lager i løbet af en dag, og her er pallestablere en genialitet. Du kan få løftet pallerne op til præcis den højde du har brug for, og på den måde aflaster du også din ryg og skuldre. Pallestablere kan både fås manuelle med en fod og håndpumpe, eller som en elektrisk maskine hvor den er endnu nemmere at navigere rundt med.

Transportvogne

Der findes mange typer af transportvogne, som f.eks. bordvogne, trækvogne, plukvogne og gittervogne. Fælles for alle slags transportvogne er, at de er rigtig gode at transportere ting rundt med. De bruges på mange forskellige slags arbejdspladser. I køkkener bruges bordvogne til at transportere mad rundt, på lagre eller i butikker når man plukker varer er en plukvogn super smart, og en trækvogn kan lette en masse ture frem og tilbage på lageret eller værkstedet.

Letløftere

En letløfter er en super god maskine til mange forskellige slags erhverv. Letløfterens funktion er at tage de hårde og svære løft, som man ikke kan klare på egen hånd. Det kan f.eks. være på et bibliotek, hvor man skal sætte tunge bøger på hylder, eller butikker og apoteker, hvor varer skal sættes på plads. Det er vigtigt at tænke ergonomisk, når man arbejder i erhverv med mange løft, og derfor er sådan en maskine som letløfteren nødvendig, for ikke at få slemme brud eller andre skader.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.