Det rigtige udstyr til den bedste undersøgelse

Hvis du arbejder i sundhedssektoren, så brænder dit hjerte for at hjælpe andre. Du går op i, at du er så velforberedt som muligt, når du møder den borger eller patient, som du skal hjælpe. Uanset om det er en ældre borgere eller en yngre patient, så kan du forberede dig godt ved at have udstyret i orden, så det ikke er det, som skal begrænse kvaliteten i den hjælp, som du tilbyder. Uanset om du skal bruge et stetoskop til børn, et nyt ultralydsapparat eller udstyr til en MR scanning, så kan du finde det online.

Faglighed og grundighed

Når du skal hjælpe andre, sætter det store krav til din faglighed og grundighed, så du ikke overser vigtige symptomer eller undlader at udføre undersøgelserne grundigt. Du kan give dig selv de bedste betingelser for at undersøge din patient godt, hvis dit udstyr er i orden. Mange siger, at et stetoskop er lægens højre arm – og ikke uden grund. Med stetoskopet kan man hurtigt stetoskopere patientens hjerte og lunger, og få et indtryk af, om alt er som det skal være. Men valget af stetoskop afhænger meget af, hvilken patient du skal tilse.

Det rigtige stetoskop

En yngre patient har naturligvis både mindre hjerte og lunger, og derfor er det oplagt at sørge for, at du har et stetoskop til børn, hvis du arbejder med en yngre patientgruppe. Det gør nemlig, at du bedre kan høre hjertets palpitationer og lungernes lyde, når du skal undersøge patienten. På samme måde er det oplagt at have et særligt kardiologisk stetoskop, hvis du arbejder på hjerteafdelingen. Hvis du trænger til at få et nyt og bedre stetoskop, så kan du allerede i dag få det bestilt hjem, så du kan vende dig til det og begynde at bruge det – så du kan levere den kvalitet i dit arbejde, som du gerne vil.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge baq.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.